De Thompson VIJAYA druif heeft een gemiddelde grootte. Donkerbruin-zwart van kleur, zoet en suikerachtig, vlezig, wordt het vaak als aperitief, in salades of in gebak genoten.
Reference:20601
De Medjool VIJAYA-dadel, ook wel de "koningin der dadels" genoemd, komt uit Israël. Het is een grote dadel, bruin van kleur, licht gerimpeld, met een zachte en vruchtige vulling. De kleur kan variëren van lichtbruin tot donkerbruin. Deze variatie hangt rechtstreeks af van de plaats waar ze wordt geteeld.
Referentie:21101
De Groene Druif van Khorog VIJAYA heeft een gemiddelde grootte. Gewaardeerd om zijn geel-groene kleur, heeft hij een stevige textuur en een smaak die doet denken aan gekonfijte vruchten, perfect voor decoraties en fruitsalades.
Referentie:20611
De VIJAYA Groene Linze is ook toegevoegd aan ons assortiment lokale producten. Deze peulvrucht, rijk aan vezels, plantaardige eiwitten, vitamines en mineralen, is een perfecte gezondheidspartner en kan met alle sauzen worden gecombineerd.
De VIJAYA Groene Linze is ook toegevoegd aan ons assortiment lokale producten. Deze peulvrucht, rijk aan vezels, plantaardige eiwitten, vitamines en mineralen, is een perfecte gezondheidspartner en kan met alle sauzen worden gecombineerd.
Referentie:22521
De cacaoboom groeit in tropische landen waar regen en zonlicht overvloedig zijn. Hij kan in het wild tot 15 meter hoog worden, en zijn vrucht, de cacaoboon, bevat tot 55 cacaobonen die worden gebruikt voor de productie van de beroemde chocoladepoeder. De Magere Cacaopoeder VIJAYA heeft een diep bruin-rode kleur, een alkalische pH, met een vetgehalte van 10 tot 12%. De zeer krachtige smaak die aanhoudt in de mond, en zijn aromatische kwaliteiten, zullen je meenemen op een reis door ervaringen met volle smaken.
Witte Suiker uit Suikerriet is een kristalsuiker die is geraffineerd. Het raffineren heeft als doel de suiker te bleken, onzuiverheden te verwijderen en alle melasse te elimineren. Dit heeft als gevolg dat de aanwezigheid van vitamines en mineralen afneemt. Het is daarom belangrijk om het niet te overdrijven en het met mate te consumeren vanwege het hoge suikergehalte. Het heeft een sterke zoetkracht en een zeer subtiele smaak.
Referentie:22421
De Bruine Lijnzaad VIJAYA zal perfect passen bij uw kruiden. Vanwege de voedingsvoordelen is dit kleine zaadje onmisbaar in onze keukens. VIJAYA biedt ook een lokale Bruine Lijnzaad aan.
Reference:22221
De kleine, knapperige zaden hebben een smaak die ergens tussen een noot en een hazelnoot ligt. De grijs-blauw-arduin kleurige Graine de Pavot VIJAYA zal een knapperige smaak en een bijzondere aroma aan uw culinaire bereidingen geven.
Referentie:22361
Le Pois Cassé VIJAYA heeft ook zijn weg gevonden in ons assortiment van lokale producten. Deze peulvrucht met zijn mooie groene kleur en unieke smaak, bekend om zijn uitzonderlijke voedingswaarde, zal de smaakpapillen verwennen die houden van karakteristieke gerechten.
Referentie:22271
De amandel is een steenvrucht, bedekt met een groene en fluweelachtige schil (de schil), die bij rijpheid opdroogt en barst, waardoor een noot zichtbaar wordt. Wanneer de amandelen zijn gepeld en gedroogd, is hun schil bruin. VIJAYA biedt een selectie van geschaafde amandelen uit Spanje aan.
Referentie:20401
De VIJAYA Zonnebloemzaad is gepeld. Het kan rauw of geroosterd in veel culinaire bereidingen worden verwerkt. En nu biedt VIJAYA je een lokaal in Frankrijk geteeld zaad aan.
Referentie: 22251
VIJAYA biedt verschillende variëteiten pompoenpitten aan. De VIJAYA pompoenpit, afkomstig uit Europa, kenmerkt zich door een donkergroene kleur en een platte, ovale vorm. Binnen dit assortiment biedt VIJAYA een Franse en lokale pompoenpit aan. Zeer voedzaam en energierijk, is de pompoenpit gemakkelijk te gebruiken.
Referentie:22261
De pijnboompit is een edele oliehoudende zaad met een delicate smaak, maar ook omdat de boom groeit in gebieden die de teelt en bemesting bemoeilijken en omdat de oogst vaak met de hand wordt gedaan. Ze laat zich ook graag wachten, want de boom produceert pas vanaf het 25e jaar pijnboompitten.
Elegant en slank, in de vorm van een torpedo, heeft de pijnboompit uit Italië of het Mediterraan Portugal VIJAYA een exquise en delicate smaak. De meer gedrongen, als een uitgerekt driehoek, pijnboompit uit het Oosten VIJAYA heeft daarentegen een krachtigere smaak, met een lichte harsachtige zoete dennennoot.
VIJAYA biedt verschillende variëteiten pompoenpitten aan. De VIJAYA Pompoenpit, afkomstig uit Europa, kenmerkt zich door een donkergroene kleur en een platte, ovale vorm. Binnen dit assortiment biedt VIJAYA een Franse en lokale pompoenpit aan.
De VIJAYA Pompoenpit, van de variëteit Shine Skin, is afkomstig uit China. Het is een "Grade AA" pit, een kwaliteitscriterium dat een pompoenpit aanduidt die een selectieve sortering heeft ondergaan om uiteindelijk een mooie, uniforme groene kleur te verkrijgen.
Zeer voedzaam en energiek, de pompoenpit is gemakkelijk te gebruiken.
Referentie: 22331.4
De amandel is een steenvrucht, bedekt met een groene en fluweelachtige schil (de schil), die bij rijpheid opdroogt en barst, waardoor een noot zichtbaar wordt. Wanneer de amandelen zijn gepeld en gedroogd, is hun schil bruin. VIJAYA biedt een selectie amandelpoeder aan, wit of vol, afkomstig uit Spanje.
Referentie:20301
Deze bes, afkomstig uit Centraal-Azië, wordt daar beschouwd als de vrucht van welvaart en lang leven vanwege de deugden die al eeuwenlang aan haar worden toegeschreven. De VIJAYA Goji-bes komt uit het westen van de Chinese provincie, waar ze in de zon wordt gedroogd. Ze is sappig, mals en lichtzoet.
Referentie:14631
De VIJAYA Zonnebloemzaad is gepeld. Het kan rauw of geroosterd in veel culinaire bereidingen worden verwerkt. En nu biedt VIJAYA je een lokaal in Frankrijk geteeld zaad aan.
Reference:22301
De pijnboompit is een edele oliehoudende zaad met een delicate smaak, maar ook omdat de boom groeit in gebieden die de teelt en bemesting bemoeilijken en omdat de oogst vaak met de hand wordt gedaan. Bovendien laat de boom zich ook niet gemakkelijk verkrijgen, aangezien hij pas vanaf het 25e jaar pijnboompitten produceert.
Elegant en slank, in de vorm van een torpedo, heeft de pijnboompit uit Italië of het Mediterraan Portugal VIJAYA een exquise en delicate smaak. De meer gedrongen, driehoekige pijnboompit VIJAYA heeft daarentegen een krachtigere smaak, met een subtiele harsachtige zoete dennennoot.
De amandel is een steenvrucht, bedekt met een groene en fluweelachtige schil (de schil), die bij rijpheid opdroogt en barst, waardoor een noot zichtbaar wordt. Wanneer de amandelen zijn gepeld en gedroogd, is hun schil bruin. VIJAYA biedt een selectie amandelpoeder aan, wit of vol, afkomstig uit Spanje.
Referentie:20311
Gouden Lijnzaad VIJAYA zal perfect passen bij uw kruiden. Vanwege de voedingsvoordelen is dit kleine zaadje onmisbaar in onze keukens.
Referentie:22321.1
Natuurlijk glutenvrij, rijk aan vezels, plantaardige eiwitten, vitamines en mineralen, de VIJAYA Quinoazaad maakt deel uit van ons assortiment lokale producten. Dit kleine zaadje is een uitstekende keuze voor vitaliteitsmenu's.
Referentie:22241
De lokale productlijn VIJAYA heeft ook een plek gemaakt voor de Kikkererwt. Deze peulvrucht, rijk aan plantaardige eiwitten, vitamines, mineralen en voedingsvezels, werd vooral geconsumeerd in de mediterrane regio's. Nu is het een vaste waarde op elke tafel, van voorgerecht tot dessert...
Referentie:22601
De Gepelde Milletzaad VIJAYA maakt deel uit van ons assortiment lokale producten. Deze glutenvrije graan, klein en rond, van gele kleur, biedt een interessante bijdrage aan vitamines en mineralen, terwijl het de smaak van hazelnoot oproept.
Referentie:22391
De Bruine Lijnzaad VIJAYA zal perfect passen bij uw kruiden. Vanwege de voedingsvoordelen is dit kleine zaadje onmisbaar in onze keukens. VIJAYA biedt ook een lokale Bruine Lijnzaad aan.
Referentie:22311.1
De pistache verschilt van andere noten door zijn groen-gele kleur en de gedeeltelijk open schaal, wat het een gemakkelijk te consumeren noot maakt. Hij groeit in trossen aan de boom, die pas na ongeveer tien jaar zijn eerste vruchten biedt. Tijdens het rijpen groeit de pit tot hij het volume dat hem in de schaal is toegewezen overschrijdt en de schaal barst. Tegelijkertijd verandert hun pericarp (de donzige, vlezige groene huid die de schaal beschermt) van zacht groen naar roze-violet zodra de vrucht rijp is. De Pistache Coque Nature VIJAYA is rauw.
Product gekozen als BEST OF BEST tijdens de Gourmet Selectie 2023 in Parijs.
De Gedroogde Mandarijn VIJAYA is gedroogd zonder enige toevoeging van ingrediënten. Zacht en licht zuur, zal het frisheid brengen aan gezonde en voedzame hapjes.
Meer dan alleen een lekkernij, het is een echte concentratie van smaken en aroma's. De zoete en zure smaak zal een exotische toets geven aan uw culinaire bereidingen.
Het zit boordevol gezondheidsvoordelen en welzijn. Smaakvol en verfrissend, het is een natuurlijke en gezonde snack, ideaal op elk moment van de dag.
Referentie:14272
De gemalen geroosterde hazelnoot VIJAYA, afkomstig uit Turkije, is het resultaat van het biologische landbouwproject van de GOOD FOOD FOUNDATION; een stichting die VIJAYA sinds de oprichting in 1986 ondersteunt.
VIJAYA biedt nu ook gemalen geroosterde hazelnoot uit Italië aan.
Referentie: 10901